Hlavní obsah
Článek

Po slavnostním udílení TýTý budou mít asi co vysvětlovat. Ačkoliv se PR oddělení Novy jasně vyslovilo, že televizní ceny nepodporuje, některé hvězdy nebyly příliš kolegiální a významnou akci si nenechaly ujít.

Jako první se ve vinohradském divadle ke všeobecnému překvapení objevila Dana Morávková (52), jedna z hlavních tváří nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Ordinace byla původně nominovaná. O tom, že se Nova TýTý neúčastní, vím, ale jsem tady sama za sebe s manželem, který doprovází na koncertech nominovanou Lucii Bílou (57). Ostatně nejsem tady sama,“ řekla nám Dana.

A měla pravdu. Již za chvíli se zapovídala se Zlatou Adamovskou (65), která hraje ve stejném seriálu, a doplnila nám další rebely, které jsme sami v davu nezahlédli. „Je tady třeba Mirek Šimůnek,“ upozornila nás Morávková, a my jsme oponovali, že ten moderuje VIP zprávy na Primě, která se od cen nedistancuje.

„Jo, tam ale já jsem vlastně taky v Kdo je kdo?“ hájila se Dana. V divadle nechyběla ani Hana Maciuchová (†75), která je součástí nekonečného seriálu Ulice. Ta má však na Vinohradech stálé angažmá, takže její přítomnost byla omluvitelná.

Reklama

Další články

Načítám