Hlavní obsah
Článek

Když se ukázalo, že Ivana Gottová (48) v anketě Zlatý David získala anticenu za dle organizátorů hudební paskvil v podobě videoklipu Být stále mlád, který nazpívala s dcerami Karlu Gottovi (†80) jako dárek k loňským pětasedmdesátinám, zpěvák se k tomu vůbec nechtěl vyjadřovat. Z kuloárů zaznělo, že je smutný z toho, jak se do jeho rodiny zase někdo naváží. Později přece jen pohovořil a možná se budete divit tomu, co řekl!

Karel Gott se rozhodl, že přeci jen trochu veřejnosti svůj názor vyjeví. „Kdyby ten klip natočila paní Vopičková, nebude to pro ně zajímavé. Organizátoři potřebovali Gottovou. Spousta lidí si za mou kariéru na mém jméně udělalo reklamu, tak teď v tom pokračují další,“ svěřil se Super.cz Gott.

A pokračuje. „Nebylo to vyrobené s úmyslem bavit tím lidi, šlo o velice vkusný dárek pro mě od holčiček. Nevím, co na tom bylo tak strašného. A bylo to od malých dívek, které to strašně zasáhne. Berou to vážně. Tenkrát z toho bylo tolik radosti, teď to ale někdo vezme a vnímá to tak, jako by nešlo o rodinnou záležitost, ale o klip do soutěže,“ konstatoval Gott s tím, že dalším rozebíráním problému lidem, co mají škodolibou radost z toho, že se svezli na jeho jméně, dělat potěšení už opravdu nebude.

Organizátoři se v kuloárech hají tím, že to sama Ivana Gottová klip pustila do éteru a umožnila tak miliónům lidí, aby ho posuzovali. Kdyby ho prý ukázala manželovi za zavřenými dveřmi, nikdy by o něm diváky hlasovat nenechali, i kdyby se nějak nelegálně a bez souhlasu Gottových objevil na veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám