Hlavní obsah
Článek

Choutky mužů jsou opravdu pestré, a řada z nich je dokonce ochotna zaplatit za to, že sledují těžkotonážní samici, která by na pláži připomínala vyplavenou velrybu. Dvaadvacetiletá Caitlin Finley však našla díru na trhu, již zaplnila svou zavalitou postavou.

Obézní žena se přesvědčila o tom, že její velkoformátové tělo může být dobrým zdrojem příjmu. Týdně si vystavováním ve spodním prádle před web kamerou přijde na v přepočtu pět tisíc korun. To ale nejspíš ani nestačí na pokrytí nákladů na její stravu. Caitlin totiž denně spořádá neuvěřitelných 10 tisíc kalorií, což je hodnota dostačující pětičlenné rodině.

Velkoformátová exhibicionistka má velkou oporu ve své matce Dorothy, která jí nosí pizzu a hot dogy až do postele. Svou dceru navíc fotí v sexy pozicích, což Caitlin následně využívá při lákání klientů na svůj sexy chat.

Nenasytná Američanka sice dosáhla alarmující váhy, ale přesto si stojí za tím, že tuková zásoba neovlivňuje její zdravotní stav. Caitlin tvrdí, že má v pořádku krevní tlak i hladinu cholesterolu, čemuž se při pohledu na její přetékající špeky opravdu nechce věřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám