Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zima ukončila svoji vládu a příroda se pomalu začíná probouzet ze zimního spánku. Je opět na čase probudit k životu i vaše zahradní nářadí. Zapomeňte na staré, těžké, špatně uskladnitelné hadice, se kterými je velmi špatná manipulace. Nová, revoluční, smršťovací hadice MAGIC HOSE je skvělým pomocníkem při každodenní práci, např. při zalévání zahrady, mytí oken, čištění, nebo třeba umývání auta.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato jedinečná hadice je velmi lehká, skladná, všestranná, a přesto dostatečně dlouhá a výkonná na to, aby vyhověla všem vašim potřebám. Hadice MAGIC HOSE se navíc nikdy nezamotá ani nezalomí, jako tomu dost často bývá u běžných zahradních hadic.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato hadice se pod tlakem vody automaticky za několik vteřin roztáhne až na trojnásobek své délky a po vypuštění vody se vrátí zpět do původní velikosti.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K této hadici dostanete zahradní trysku se sedmi funkcemi, adaptér na kohoutek včetně redukce pro připojení rychlospojky. Další výhodou je možnost spojování dalších hadic MAGIC HOSE dohromady, čímž získáte takovou délku, kterou vaše zahrada potřebuje. Vybírat můžete z několika velikostí.

Další články

Načítám