Hlavní obsah
Článek

Pro pány, kteří dospívali v období 80. let, byla zpěvačka Samantha Fox ztělesněním jejich tajných erotických představ. Majitelka bujného poprsí si na svých tělesných přednostech postavila kariéru a její plakáty se našly snad v každé pánské šatně podniků v socialistickém Československu.

Samantha Fox brzy oslaví 49. narozeniny, ale svou hudební kariéru ještě zdaleka nepověsila na hřebík. I v pokročilém věku řádí na pódiu v sexy šortkách, ale svá obdivovaná ňadra už pochopitelně veřejně nevystavuje. Bývalý sexsymbol se sice stále umí na koncertech odvázat, ale jsou i okamžiky, kdy po pozornosti vůbec netouží. Když se zpěvačka objevila na amsterodamském letišti Schiphol, nejrajcovnější ženu 80. let by v ní poznal málokdo.

Od časů, kdy Samantha posluchače dráždila svým hitem Touch Me (Dotkni se mě), už uběhla tři desetiletí a ze sexy dračice je v civilu obyčejná žena s padesátkou na krku. Svou žhavou éru už má zpěvačka dávno za sebou.

S odhalováním začala už ve svých 16 letech, kdy její míry dosahovaly ideálních parametrů 98-59-84. Dnes už se od ní akty pochopitelně neočekávají a její fanoušci raději pátrají v archivu, kde mohou najít opravdu pikantní fotky.

Reklama

Další články

Načítám