Hlavní obsah
Článek

Ve 25 letech posbírala desítky prestižních hudebních cen, prodala milióny alb a ulovila nejžádanějšího muže současnosti Calvina Harrise. Život americké zpěvačky Taylor Swift (34) však není jen o pozitivních zprávách.

Mimořádně úspěšnou hudební hvězdu trápí zdravotní stav její sedmapadesátileté maminky, jíž lékaři diagnostikovali rakovinu. Andreu sama poslala na preventivní prohlídku, která přinesla znepokojivý výsledek.

Zpěvačka loni o Vánocích svou maminku požádala, aby podstoupila vyšetření odhalující všechny potenciální zdravotní hrozby, a přestože se Andrea cítila naprosto zdravá, v jejím těle byl objeven nádor.

Taylor si nejprve nepříjemnou zprávu chtěla nechat pro sebe, ale později došla k závěru, že její příběh může posloužit jako prevence. Fanoušky tak na sociální síti vyzvala, aby své rodiče také poslali na kontrolu, protože včasné odhalení rakoviny výrazně zvyšuje úspěšnost léčby. „Modlím se za to, abyste nikdy nemuseli čelit tomu, co momentálně prožívám,“ napsala Taylor, již příznivci okamžitě zahrnuli vzkazy plnými podpory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám