Hlavní obsah
Článek

Lucie Benešová (49) patří k našim nejšarmantnějším herečkám. Manželka herce Tomáše Matonohy (53) sice loni oslavila čtyřicítku a doma se stará o početnou rodinku, ale na její vizáži nejsou věk ani únava vůbec vidět.

Benešová má s Tomášem Matonohou syna Štěpána a dceru Laru, v pěstounské péči vychovávají dceru Sáru a starají se také o syna Luciána, kterého má Lucie z prvního manželství s hercem Filipem Blažkem (50).

Přesto si společně s manželem najdou čas na to, aby podpořili dobrou věc. Šmrncovní herečka už několik let podporuje charitativní akci Dejme dětem šanci. Naposledy se v rámci této akce stala objektem dražby, jejíž výtěžek putoval na pomoc dětem z dětských domovů. Šťastlivec, který nabídl nejvíc, vyhrál celý den s Lucií, který společně stráví během natáčení seriálu Vinaři.

A výherce se má určitě na co těšit. Benešové to na charitativní akci neuvěřitelně slušelo a všechny muže provokovala hlubokým výstřihem, který bez nadsázky patří k jejím poznávacím znamením. Tomáš Matonoha by si vyzývavou manželku měl střežit jako oko v hlavě...

Reklama

Další články

Načítám