Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevěděla, co příteli koupit k narozeninám, nakonec dostal ten nejlepší dárek pod sluncem...

Blonďatá kráska z mexické mutace Playboye Daniella Chavez se svěřila, že strávila dva dny chozením po obchodních centrech s cílem najít něco úžasného a originálního k narozeninám pro svého přítele, ovšem bez úspěchu. Nakonec poprosila o radu kamarádku.

„Den před jeho narozeninami jsem se už bezradná ptala kamarádky. Poradila mi, ať mu dám noc plnou vášně ve trojce s další ženou. Nejdřív jsem se jen smála a ptala se, kde ji mám asi tak hledat, když jsem nikdy nic podobného nezkoušela. Řekla, že by mi pomohla,“ svěřila Daniella počátky plánování nezapomenutelné narozeninové oslavy jejího partnera.

„Pozvala jsem ji tedy k nám do bytu, dali jsme si příjemnou večeři a nějaké drinky. Přítel byl překvapený, když k nám na večeři kamarádka přišla, ale ještě víc koukal, když jsme se začaly líbat a svlékat. Můžu říct, že to bylo fantastické a stálo by to za zopakování,“ naznačila pětadvacetiletá modelka z Chile, ale detaily žhavé noci i jméno odvážné přítelkyně už si nechala pro sebe...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám