Hlavní obsah
Článek

Díky roli zhýralého milionáře se sadomasochistickými sklony se Jamie Dornan stal sexsymbolem. Mimo kamery je z něj ale obyčejný otec spokojené rodinky, která je pro něj důležitější než pokračování erotické série.

Jamie Dornan se sice díky Padesát odstínům šedi dočkal obrovské popularity, ale jeho manželka měla na hollywoodskou adaptaci knižního bestselleru spisovatelky E.L. James nejspíš stejný názor jako kritici, a herec tak roli v dalším pokračování odmítl, přestože by na něj čekal podstatně tučnější honorář. Fanynky, které v kinech po celém světě nechaly přes půl miliardy dolarů, se tak musí smířit s faktem, že pan Grey dostane novou tvář.

Na filmovém plátně Jamie ochotně předváděl svou svalnatou postavu, již v minulosti zúročil i při focení kampaně na značkové spodní prádlo, ale ve skutečnosti jde o nenápadného muže, který příliš netouží po pozornosti.

Ve společnosti manželky Amelie Warner a roční dcerky Dulcie je filmový pan Grey spokojenější než při natáčení postelových scén. Pokud by však před kamerami ztvárnil spokojeného taťku, zajisté by neměl tolik obdivovatelek, kolik mu jich zajistila erotické romance Padesát odstínů šedi.

Reklama

Další články

Načítám