Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Televizní kulinářský pořad odjakživa nepřitahuje jen gurmány, ale také podivná individua, která se chtějí na obrazovce zviditelnit navzdory tomu, že u plotny příliš neexcelují. Veronika ze Sušice kuchařským nadáním neoplývá, ale rozhodně netrpí nedostatkem sebevědomí.

Plnoštíhlá mamina, která přiznává, že je kuchařkou na baterky, předvedla v úterý punkové vaření, jímž dokázala, že opravdu není dobrou hospodyňkou. „Mým cílem je, aby se u mě lidi najedli a nepoblili se,“ zdůraznila Veronika své skromné ambice. Více než výhra, která by se jí zajisté hodila, ji však láká možnost zazářit na obrazovce. Nezaměstnaná servírka by se totiž ráda stala sušickou celebritou, ale v Prostřenu si udělala z ostudy kabát.

Když Veronika své nepovedené menu složené z kupovaných polotovarů servírovala, u stolu panovala ještě dobrá atmosféra, a tak se navzdory svým blafům nesetkala s kritikou. V pátek bude ovšem na Plzeňsku pořádně dusno, když si arogantní samice podá Jitku, která se objevila ve třetí řadě VyVolených.

Veronika ztropí scénu, jíž chtěla demonstrovat svou nadřazenost, ale spíše poukázala na neomalenost a neschopnost. „Uvařila jsem totální humus! Polívka byla sražená a s jazykem jsem nic nedělala. Koupila jsem ho v krámu, nakrájela na plátky, a jak byl dobrej, že? Krom tebe, protože tobě se chtělo blinkat! Mně se chce zase na blejt z tý pavučiny, co máš tady!“ dorážela na Jitku obézní soutěžící, s níž by dobrovolně ke stolu zasedl jen ten největší šílenec. Vystoupení jedné z nejbizarnějších postav celé historie Prostřena najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám