Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Dannie je v poslední době slyšet zejména díky její snaze shodit přebytečná kila. Boubelka s osmičkami usoudila, že eliminovat zdravotní rizika, která s sebou obezita přináší, je důležitější, než zachovat si image a barokní tvary, se kterými si ji fanoušci oblíbili. Málokdo ovšem ví, že i její matka je zpěvačka.

My jsme se s Athinou Langoskou sešli na párty Hudebního divadla Karlín, kde zpívá v několika představeních. "Chápu, že nepoužívá příjmení, protože Dannie je snazší k zapamatování. To nic nemění na tom, že jsem její maminka, a pyšná maminka. Mám z ní radost," řekla nám Athina, která samozřejmě nejdřív nechtěla, aby šla dcera v jejích stopách a věnovala se stejné profesi.

"Jsem ráda, že se jí daří být dobrá. Ale upřímně řečeno, trochu jsem se toho bála. Nikdy jsem ji od toho neodrazovala, ale vím, jak je to těžké," míní. Nám na první pohled matka s dcerou nepřipadají příliš podobné, Athina to ale vidí jinak. "Podobné si jsme. Jen teď, když je z ní ten kudrnatý andílek, lidé si to až tak neuvědomí. Ale byly časy, před takovými pěti šesti lety, kdy si nás lidé pletli," svěřila.

Dceři drží palce, i co se jejího boje s nadváhou týče. "Musím říct, že je docela zodpovědná. Až mě to překvapuje. Dřív vždycky něco začala a pak, po nějaké době, když se jí to moc nedařilo, zase zvolnila. Tentokrát to bere opravdu vážně, snaží se i řešit, co jí, hýbe se, záleží jí na tom. Chce být zdravá. Krásná je, ještě těch pár kilíček, aby ubylo, a bylo by to ideální," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám