Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Olgou Lounovou (43) jsme se potkali na povelikonočním mejdanu divadla Broadway, kde hraje v muzikálu Mýdlový princ, a Hudebního divadla v Karlíně. Došlo i ke klání v dobrotách, které měli účinkující do průhonické creperie dovézt.

"Soutěživý typ jsem, ale vyhrávat nemusím, stačí mi ta akce. Pořád je ve mně trochu malá holka, i proto je profese zpěvačky a herečky, kdy pořád zkoušíte nové role, jiné a lehčí než ty životní, ideální. Dneska jsem to brala spíš jako legraci, takže jsem přinesla dort, který jsme upekli doma s mými sourozenci a maminkou, a pár obarvených vajíček," řekla Super.cz.

Olga měla doma i narozeninovou oslavu, i když s kolegy a kamarády už měla velký mejdan v Praze, kde dostala spoustu zajímavých dárků, jež už jsme viděli. Tak nás zajímalo, jak to probíhalo doma. "Měla jsem ořechový dort, který na moje přání upekla naše sousedka. Byl moc dobrý," svěřila.

A jaké dostala dárky? "Rodiče mě hodně rozmazlovali. Dostala jsem vokalizér na zpěv, pak peníze na natáčení nového videoklipu, tedy jen část, ne úplně všechno, a nový iPhone," vyjmenovala Olga, která evidentně nepotřebuje bohatého milence, protože ještě v jejích letech o ni rodiče opravdu pečují.

"Je moc hezké, že mě občas ještě takhle rozmazlují. Ale já zase rozmazluju je. Třeba na Vánoce anebo teď měl tatínek svátek a bude mít narozeniny, takže si to navzájem vracíme," prozradila o své rodině Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám