Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) se po delší době objevila na veřejnosti a předvedla, že má neskutečně štíhlou postavu. A to přesto, že ji její přítel Petr Makovička pořádně vykrmuje. "Od té doby, co jsem našla muže, který rád a výborně vaří, se u nás hrozně často schází spousta přátel," přiznala Lucie na charitativním grilování pro projekt Cesty k lidem. Tam ale maso pouze servírovala. "Maso miluju. Stejně jako chleba, česnek a cibuli. To jsou má nejoblíbenější jídla," řekla Super.cz.

Za to, že se odměňuje dobrým jídlem, ale musí platit cenu v podobě každodenního cvičení. "Cvičím každé ráno už čtyři roky. Nejlepší jsou tibetské cviky. Nevezme vám to moc času a je to jednoduché. Jde vlastně o pět cviků, které se jednadvacetkrát zopakují. Teď jsem přidala ještě šestého tibeťana, ale toho cvičím jenom někdy, protože je to takový pacholek, který řídí sexuální energii. Tu já ještě nechci utlumovat. A on to dělá," překvapila bujná Lucie.

Zpěvačka tráví léto v Čechách. Má za sebou natáčení show Česko Slovensko má talent a připravuje novou desku. Za týden jí ale začíná dovolená. "Zahájím ji příští sobotu na festivalu Benátská noc na Malé skále, kde vystupuji. Tam odtud pojedeme s mojí kapelou na naši chalupu v Českém ráji. Pozvala jsem je na grilování. Já tam další dva týdny zůstanu," upřesnila Bílá s tím, že idylu na českém venkově bude samozřejmě prožívat s partnerem.

Tomu, že by se za Petra Makovičku vdala, se zpěvačka brání. "Jestli jsem byla někdy v životě něčí žena, tak tady toho muže. A žádný papír na to nepotřebujeme," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám