Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená zpěvačka Lenka Filipová nedávno oslavila už jednašedesáté narozeniny. Sympatická dáma s kytarou je známá tím, že stárne s grácií, a na rozdíl od jiných zpěvaček nemá potřebu vzdorovat času pomocí plastických operací.

Vitální šedesátnice se nestydí ani za svou přirozenou vizáž, kterou předvedla na generálce charitativního pořadu České televize Pomozte dětem...aneb když hvězdy nejen tančí.

Zpěvačku si vizážisté dali do parády až později, a tak na generálce odkryla tvář bez špetky make-upu. Počínající vrásky tak samozřejmě nezůstaly skryty před přítomnými fotografy.

Společně s Lenkou Filipovou podpořila dobrou věc i její půvabná dcera Lenny. A tu by na generálce s absencí líčidel a neupraveným účesem málokdo poznal. Držitelka Ceny Anděl za Objev roku 2013 totiž vypadala jako šedá myška, ač je to ve skutečnosti pořádná kočka. Jak je vidno, postávání před zrcadlem u zkrášlovacího procesu není u této mladičké zpěvačky rozhodně zbytečné.

Reklama

Další články

Načítám