Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák Braňo Polák vstoupí do registrovaného partnerství. Nikoliv ve skutečnosti, ale v seriálu Svatby v Benátkách, kde na netradičním obřadu stvrdí svou lásku k Petru Semerádovi.

Pro svůj velký den si seriálový pár vybral ne úplně typické místo – prostor u výběhu bizonů v zoologické zahradě. Obřad se natáčel v pražské zoo brzy ráno a probouzející se zoologická zahrada tvořila zajímavou zvukovou kulisu.

„Nejsem úplně zastáncem svateb, ale pokud by si to přál můj protějšek, asi bych to přání splnil, ale nevybral bych si obřad v zoologické zahradě. Já sám ženatý nejsem, ale v divadle už jsem podobnou situaci zažil, hraju gaye v představení Tančírna v Divadle Radka Brzobohatého. S Braněm se známe, hráváme spolu občas v nějakých zájezdových divadelních představeních,“ řekl Petr Semerád.

„Nelpím na sňatku za každou cenu, mám přítelkyni a pětiletého syna v Brně, jezdím za nimi v týdnu i o víkendech, a tak nám to vyhovuje. Kdybych se ale náhodou ženil, asi bych si vybral klasickou svatbu. Pocházím ze Slovenska, tam se tradice dodržují a prožívají, a svatby tam trvají týden, obřad se koná v kostele a pak se slaví. Můj brácha takovou svatbu měl a bylo to krásné,“ dodal Braňo Polák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám