Hlavní obsah
Článek

Dávné antipatie mezi Gabrielou Partyšovou (45) a Ornellou Koktovou (31) opět ožívají v plné síle. Při včerejším vystoupení v televizním pořadu Týden v ringu si Ornella pustila pusu na špacír a otevřeně se vyjadřovala nejen ke svému pestrému sexuálnímu životu, ale taky k osobě moderátorky, které před pár lety odvlekla manžela téměř přímo z postele, a ještě ji obvinila z toho, že zakazuje svému exmanželovi vídat jejich jediného syna Kristiana.

Gabrielu, která už měla celou záležitost za vyřešenou a nechtěla být se jménem Ornelly spojovaná, životní moudra nové paní Koktové pěkně zvedla ze židle. „Nebudu se snižovat na její úroveň. Na mém jméně parazitovala dlouho a zdá se, že to asi jen tak neskončí. Svými výroky se dostala na tenký led. Beru to jako útok na mé nejslabší místo, mého syna Kristiana,“ řekla rázně Super.cz Partyšová s tím, že jako matka vůči synovi má svědomí čisté.

„Pepa se s malým stýkat může, pouze si nepřeji, aby se dostal do blízkosti osob, jako je Ornella. V dospělosti to nechám na něm a on se sám rozhodne, s kým se chce vídat,“ míní moderátorka, která nevylučuje, že v tomhle případě vyvodí z celé záležitosti důsledky.

„Pepa už se mi za ni omluvil s tím, že je prostořeká a impulsivní. Radil mi, ať všechno hodím za hlavu. Vážně teď ale přemýšlím, že celou záležitost předám právníkovi,“ dodala závěrem naštvaná Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám