Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její botník jí může závidět i Lady Gaga, která se jejím stylem nechala inspirovat a obuv podivných patvarů bez podpatku proslavila nejvíc. Slavná dědička s britským a irským občanstvím je interesantní postavou světové módní scény. Je z rodiny zakladatele šestého největšího pivovaru na světě, ale v žilách jí koluje i modrá krev...

Řeč je o sedmačtyřicetileté návrhářce a bývalé modelce Daphne Guinness, jež je dcerou barona Jonathana Guinnesse a dědičkou po Arthuru Guinnessovi, jenž v 18. století založil slavný pivovar.

V dětství trávila prázdniny v bývalém klášteře ve španělském Cadaqués, kde měla za sousedy slavné malíře a umělce, jako byli Salvador Dalí, Man Ray, Marcel Duchamp, Richard Hamilton či Dieter Roth. Možná i ti ji inspirovali v její budoucí činnosti a rozvíjeli její kreativitu. V roce 1994 vstoupila do síně slávy nejlépe oblékaných žen světa.

Reklama

Další články

Načítám