Hlavní obsah
Článek

Televize oficiálně představila první dva porotce další série SuperStar. Na porotcovskou lavici usedne obávaný kat Paľo Habera (62), jehož přímočarou kritiku bude vyrovnávat pozitivní Marta Jandová (50). Pro všechny bylo velkým překvapením, že sestavu porotců tentokrát nebude doplňovat Dara Rolins (51).

Popová diva, která se jako porotkyně účastnila všech českých i zahraničních verzí soutěže, letos dokonce podle našich informací dostala nabídku celou soutěž moderovat společně s Martinem Pyco Rauschem. Zpěvačka však nabídku nečekaně nezvedla. „Vlastně ani nemám potřebu se k tomu vyjadřovat, protože nedošlo ani k oficiálnímu oslovení. Ta myšlenka proběhla v rámci přátelského rozhovoru a celou tu úvahu jsme hned v úvodu ani neposunuli dále,” zdůvodňovala diplomaticky svou překvapivou absenci v SuperStar Dara. „Na obou frontách jsou jiné představy a plány,” uvedla dále zpěvačka.

Požádali jsme také zástupce televize, aby se nám k věci vyjádřili. Dočkali jsme se ale jen obecné odpovědi. „Televize Nova při přípravě takovýchto projektů jedná s řadou umělců, konkrétní jména nebudeme komentovat," řekl PR koordinátor projektu Martin Šnýdr. Na otázku, proč nakonec Rolins v projektu nefiguruje, jsme odpověď ani nedostali.

Je pravda, že Rolins letošní rok čeká spousta aktivit spojených s vlastní tvorbou. V nejbližším možném termínu bude zpěvačka točit klip k nové pohádce režisérky Alice Nellis Sedmero krkavců. Hlavním důvodem toho, proč přerušila řetězec spolupráce se značkou SuperStar, bude ale spíše nepříliš atraktivní výše honoráře. „Televize Daře prostě nenabídla zajímavé finanční podmínky,” svěřil se nám zdroj ze štábu. Tato teorie se zdá pravděpodobná, vždyť o Daře se dobře ví, že je stejně dobrá obchodnice jako zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám