Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Marii Doležalovou znají diváci coby potrhlou Sašu z Comebacku či dospívající lesbičku Išku z road movie Pusinky. Své publikum si našla i díky rolím v seriálech Cesty domů, Ordinace v růžové zahradě a Neviditelní.

Naposledy se oblíbená herečka rozhodla podpořit dobrou věc, když se stala patronkou akce České televize Pomozte dětem...aneb když hvězdy nejen tančí. Na generálce pořadu by ji však poznal jen málokdo. Na pódiu se totiž objevila v puntíkatých šatech a s natáčkami na hlavě, což jí přidávalo nejméně dvacet let navíc. Pokud by v ruce držela váleček na těsto, leckdo by si ji spletl s nerudnou semetrikou kárající svého muže.

Osmadvacetiletá herečka si účast na charitativním večeru i tak pochvalovala. „Udělalo mi radost, že se budu podílet na věci, která inspiruje další lidi k tomu, aby pomáhali. Již mnoho let se setkávám s dětmi při práci, zejména při natáčení dětského pořadu České televize Planeta Yó, ale také třeba na letních filmových táborech, kde vedu kurzy herectví. Proto jsem na nabídku být součástí projektu Pomozte dětem nadšeně kývla,“ řekla Doležalová.

Reklama

Další články

Načítám