Hlavní obsah
Článek

Je nejstarší ze tří potomků manželů Osbournových, přesto se o ní ví úplně nejmíň. Její čas má ale asi teprve přijít. Aimme Osbourne jde osudu konečně naproti a v téměř dvaatřiceti letech se i ona představila před publikem při svém úplně prvním koncertu v newyorském klubu Union Pool v Brooklynu. A první reakce na její hlas byly prý velice pozitivní...

Ozzy a Sharon mají opět důvod cítit hrdost. Zatímco jejich syn Jack jim před třemi lety pořídil vnučku Pearl a další potomek je na cestě, Kelly po bouřlivém dospívání, kdy si komplexy z boubelaté postavy vynahrazovala různými způsoby, vyspěla v krásnou ženu a udavačku módních trendů v televizním pořadu Fashion Police.

A možná i proto, že se Kelly od zpívání odebrala jiným směrem, ucítila příležitost i půvabná Aimee, jež dosud stála spíš v ústraní. Jelikož se podle svých slov hodlá vypracovat sama za sebe, vystupuje pod přezdívkou ARO a nestojí o spojitost s drsnou hudební image otce. I její první singl Raining Gold naznačuje, že se ubírá zcela jiným směrem.

Reklama

Další články

Načítám