Hlavní obsah
Článek

Mischa Barton (29) rozjela hereckou kariéru už v nízkém věku, kdy pro ni její matka Nuala byla velkou oporou. Později se ovšem ukázalo, že se jako manažerka na své vlastní dceři tajně pořádně napakovala.

Losangeleský soud řeší případ, který by mohl posloužit jako předloha pro hollywoodské drama o rodinné válce. Když Misha Barton hrála ve filmech Šestý smysl či Notting Hill, bylo jí pouhých 12 let, a do svých smluv pochopitelně příliš neviděla.

Finanční stránku její kariéry tehdy měla pod kontrolou hereččina matka, která si z dcery udělala výnosný byznys. Mischa Barton na ni nyní podala žalobu, v níž tvrdí, že ji záměrně lhala o výši jejích honorářů, čímž ji vědomě okrádala.

Předmětem sporu je i luxusní dům v prominentní čtvrti Beverly Hills v hodnotě téměř 200 miliónů korun, který Mischa v roce 2006 koupila pod nátlakem své matky. Herečka do něj má v současné době kvůli nevyjasněným majetkovým sporům vstup zakázán. Její vychytralá matka nejspíš tušila, že jednou dojde k rozkolu, a postarala se o to, aby ve smlouvě figurovala jako spolumajitelka nemovitosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám