Hlavní obsah
Článek

Setkání komiksového superhrdiny s pohádkovou princeznou vypadalo jako scéna z romantického filmu. Idylka Chrise Evanse (33) a Lily Collins (26) se však nečekaně zvrhla v tragikomedii.

O tom, že se zrodil dokonalý hollywoodský pár, se šušká už od letošního oscarového ceremoniálu, po němž to mezi filmovým fešákem a dcerou zpěváka Phila Collinse začalo jiskřit. Chris a Lily si teď společně vyrazili na romantickou večeři do restaurace v Los Angeles, kde si ovšem zamilované pohledy příliš dlouho neužili.

Osud chtěl tomu, že na nabídku ze zdejšího jídelního lístku dostala chuť i hercova bývalá přítelkyně Minka Kelly, která do stejného podniku zamířila se svou kamarádkou. Nejušlechtilejší komiksový hrdina se s ní sice rozešel v dobrém, ale vzájemné setkání mu nepřišlo příliš vhod.

Chrise Evanse, který v roce 2012 v Praze natáčel film Snowpiercer, už brzy čekají pracovní povinnosti související s propagací očekávaného trháku Avengers: Age of Ultron, kde opět oblékne svůj superhrdinský kostým. Navíc jej čeká třetí filmový Captain America, takže na svou Sněhurku nejspíš v nejbližší době nebude mít příliš času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám