Hlavní obsah
Článek

Manželka Josefa Kokty Ornella Koktová (31) se včera v pořadu Týden v ringu velmi otevřeně rozpovídala na téma sexuality. Divákům například prozradila, že už ve školce pozorovala chlapečky a četla hanbaté časopisy. Podrobně také popsala, jak je její manžel šikovný v posteli, ač zároveň přiznala, že někdy sama předstírá orgasmus.

Rozpovídaná Ornella se nakonec nebála mluvit také o svém vztahu k exmanželce Pepy Kokty Gábině Partyšové (45).

„Když se řekne Gábina Partyšová, napadne mě slovo nenávist. Nesnáším lidi, kteří lžou a napadají bezbranné lidi, hrají si na hodné, a ve skutečnosti takoví nejsou,“ řekla Ornella.

„Nejsem zlatokopka, kdekdo ví, že můj manžel momentálně není multimilionář. Myslím si, že veřejnost mě vnímá jako milenku, která porazila manželku, na kterou všichni spíš vsázeli. V tomhle směru se určitě cítím jako vítěz. To byla skoro předem prohraná bitva a já jsem ji vyhrála. Vyhrála jsem to proto, že jsem celou dobu mluvila pravdu a můj cit byl ryzí,“ dodala.

Ornellu také překvapuje, že se její muž údajně nesmí vídat se svým synem Kristianem, který zatím nezná ani svého nevlastního sourozence Quentina.

„Můj syn se zná se všemi sourozenci, kromě syna paní Partyšové. Brání tomu ona. Ale ti kluci od sebe nejsou zase tak daleko, až se budou chtít sami vidět, dojde k tomu. Nikdo tomu nezabrání. Je mi to líto. Můj muž svého syna neviděl dva roky, mě štve, že paní Partyšová říká, že se vidí, kdykoliv se chtějí vidět. On byl chůva, která s ním byla od jeho narození, o to větší rána to je z její strany. Je mi líto hlavně toho dítěte,“ uzavřela svou upřímnou zpověď Ornella.

Reklama

Další články

Načítám