Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč nemá zelenina ze supermarketu žádnou vůni ani chuť, natož vitamíny? Protože než se tam dostane, urazí šílenou vzdálenost. Třeba ledový salát skoro 18 000 kilometrů! Abyste jedli opravdu zdravou zeleninu, má pro vás MT-nábytek.cz prostorné moderní foliáky za akční ceny. Řekněte NE blafům z druhého konce světa a vypěstujte si poctivé vitamíny sami. Je to jednoduché. Ceny platí do čtvrtka 16.4.

Šťavnaté papriky, lahodné okurky, voňavá rajčata. Foliák vám zcela nahradí skleník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stabilní konstrukce z pozinkovaných trubek, pevná folie nepropouštějící škodlivé UV záření nebo vychytávky v podobě zamykání dveří na zip a větracích okének se síťkou proti hmyzu. Foliovník Henri o velikosti 2×3 metry vám nabízí veškerý komfort skleníku, ale s nesrovnatelně menšími náklady na stavbu. Využijte dočasně sníženou cenu a vychutnejte si bohatou úrodu! Obvykle za 3 944 Kč.

Investujte do zdravějšího života! Pěstování je radost a tělu všestranně prospívá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pěkný prostor pro naplnění vašich snů o té nejlepší zelenině skýtá foliovník Trace s plochou 3×6 metrů. Bytelná trubková konstrukce je potažená silnou folií s vnitřní sítí, odolnou protržení i UV záření. Stejně tak má i tento foliák dveře na zip a uzavíratelná okénka. Ochranu proti větru zajišťuje spodní lem, který se dá zapustit pod okolní terén. Soused vám bude jen tiše závidět. Obvykle za 7 510 Kč.

Po práci je potřeba odpočívat. Nastavte si opěradlo židle na slunění nebo k jídlu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned 7 poloh opěradla si vy a vaše záda vychutnáte při sezení na židli ze zahradního setu Karl pro 6 osob. Základ židlí a stolu tvoří lehké, pevné hliníkové profily, výplet sedáků a opěradel je z umělé síťoviny a deska stolu z moderního bezúdržbového dřevoplastu. Židle v případě potřeby velmi snadno a rychle složíte. Užijte si léto s prvotřídním venkovním nábytkem za super cenu. Obvykle za 18 737 Kč.

Opalování, grilování, léto. Připravte se včas! Máme venkovní výbavu i pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na balkón, do pergoly i na zahradu. Vyberte si venkovní nábytek pro nadcházející sezónu z bohaté nabídky online prodejny MT-nábytek.cz. Najdete v ní nejrůznější modely židlí a stolů ze dřeva, kovu i jiných materiálů, také pohodlná lehátka nebo prostorné stany, zkrátka vše pro vaši letní pohodu. Spolehněte se na kvalitu, nízké ceny a jedinečné služby k nákupu!

Zařizujete bydlení nebo dosloužil starý nábytek? Ušetřete právě teď tisíce korun!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

E-shop MT-nábytek.cz to ovšem zdaleka nejsou jen zahradní židle a stoly. Nabízí vám přes 5 000 kvalitních kousků nábytku do celého domova a desítky z nich přitom pravidelně zlevňuje o šokující sumy. Momentálně tak pořídíte třeba kompletně vybavenou ložnici se slevou 60 %, což dělá bezmála 25 tisíc korun. Nepropásněte svoji nejlepší příležitost k nákupu nového nábytku!

Další články

Načítám