Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Zimová už před dvěma týdny předvedla více, než by chtěla, a ani na další párty nepatřila k nejcudnějším kráskám. Zatímco na pražském víkendu módy předvedla ve spodním prádle své ňadro, tentokrát ukázala krajkovou podprsenku.

"Ukazuju jenom krajku a někdy je nedopatření, že foukne, a ukážu víc. Ale kdo neviděl nikdy prso? Já ho znám, vídám ho dvakrát denně ve sprše, a nějak mě to nepřekvapilo," řekla Super.cz se svým pověstným humorem Tereza.

"Stalo se mi to poprvé, ale usoudila jsem, že na třicet let to je pořád dobrý. Pokud někoho zajímá, tak ať se podívá. Doufám, že už další příležitost nebude," dodala s úsměvem Zimová, která před půl rokem změnila účes a nechala se výrazně ostříhat. Nyní to ale vypadá, že se vrátí k původní image.

"Měla jsem před měsícem krizi, jak mi to rostlo a přerůstalo přes uši. Přežila jsem mezifázi a teď už jsem zase spokojená," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám