Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) by přesně ve středu osmého dubna vstoupila do posledního roku před padesátými narozeninami. Kdyby ovšem loni koncem dubna (mimochodem: na manželovy narozeniny) nespáchala sebevraždu. Dodnes se s tím mnoho lidí nemůže vyrovnat. A není se čemu divit. Pojďme společně zavzpomínat na její tehdejší půvab!

Iveta působila křehce, bývala nádhernou dívkou a pak i ženou a tak není divu, že očarovala celé generace mužů, ale i žen. Ty jí držely pěsti, vnímaly její osud a doufaly, že všechny životní pády zvládne, zvedne se a půjde zase dál.

Bartošová uměla uhranout každého, kdo se objevil v její blízkosti. Měla prostě v sobě takové kouzlo, že jí podlehl každý.

Když bohužel později přišly životní karamboly, kolikrát na tom byla tak špatně, že všichni očekávali její brzký konec. Nakonec všem ale vyrazila dech, když na sobě začala makat a vstala jak bájný pták Fénix z popela. A tak to bylo posledních deset let jejího života, vyjma jedné z nocí na konci loňského dubna, kdy už osudu nedokázala dál vzdorovat.

Většina z nás si ji ale bude pamatovat jako veselou krásnou dámu, která uměla vzbuzovat emoce a rozdávala mnohým radost písničkami. A tak to asi má být...

V jakém životní období se vám Iveta nejvíc líbila?
Když byla s Ladislavem Štaidlem
87,7 %
Když se od Štaidla odstěhovala
1,7 %
Po boku Zdeňka Podhůrského
0,9 %
Na svatbě s Jiřím Pomejem
7,1 %
Když odpočívala u Martucciho v Itálii
1,1 %
Po zmrtvýchstání v projektu TV Pětka
0,8 %
Když se po návratu od Macury dala zase do pořádku
0,7 %
Celkem hlasovalo 37105 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám