Hlavní obsah
Článek

V Česku nemá šanci sehnat zaměstnání, a ocitl se tak už na pokraji finančního krachu. Zdeněk Macura (49), chrabrý to ochránce týraných žen, vzal kramle a odletěl do Londýna. „Budu mít velké platby a u nás se mi vážně nedařilo získat práci. Vypadá to, že v Londýně na letišti budu prodávat párky. A něco zbyde možná i na projekt azylových chaloupek,“ prohlásil 'zvláštní zpravodaj Super.cz v Londýně' Macura.

„Peníze mi vydrží na čtrnáct dní. Pokud budu mít tu neuvěřitelnou smůlu a žádnou práci neseženu, budu se pak muset vrátit domů a prodat pozemek. Čekají mě totiž docela velké platby. Kdyby to ale naopak vyšlo, tak se budu snažit vydělat tu i na azylové chaloupky. Už jsem si vyhlédl práci nočního prodavače párků na letišti za sedm a půl libry na hodinu, to by mě bavilo. Klidně ale budu doplňovat i zboží v hypermarketu, žádné práce se neštítím,“ tvrdí Zdeněk, kterého před vypuknutíím kauzy Bartošové vyhodili z práce. Prý kvůli zmlácení nadřízeného.

Povoláním softwarový inženýr má v Česku tak profláklou tvář, že je prakticky nezaměstnatelný. Ivetu Bartošovou však naštěstí nikdo v Anglii nezná a tím pádem ani jejího bývalého přítele. „Už se mi dokonce ozval jeden pán tady z Londýna s tím, že ví, že dělám aplikace do mobilů a že mi kdyžtak sehnat práci pomůže. Pevně věřím, že se to povede. Doma jsem jmenoval dvě správkyně mého domu, které od nájemnic vybírají činže, zařizují opravy a podobně. A slepičky si oblíbila jedna paní také z domu tak, že se o ně láskyplně stará. Krmí je a vylepšila jim i bydlení v kurníku,“ dodal Macura.

Co by v Londýně Macura mohl prodávat?
Svěcenou vodu
6,2 %
Víru v lidi
4,1 %
Naivitu po kilech
67,4 %
Upomínkové předměty Ivety Bartošové
9,1 %
Vajíčka, co snesla jeho slepička
13,2 %
Celkem hlasovalo 3069 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám