Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezadané slečny u protinožců by měly zbystřit a nasadit do boje všechny ženské zbraně. Nejžádanější mládenec na světě v jejich zemi totiž stráví celý měsíc. Britský princ Harry do Austrálie odletěl v pondělí na čtyřtýdenní službu v tamních složkách ozbrojených sil.

Na třicetiletého člena britské královské rodiny čekaly hned na letišti v Sydney houfy fanoušků všech věkových kategorií. Krátce nato už měl princ namířeno do hlavního města Canberry, kde se sešlo lidí ještě o poznání víc.

Z vojenských maskáčů do slavnostní uniformy převlečený Harry s některými ochotně prohodil pár slov, s jinými si potřásl rukou a s těmi nejmladšími si i plácnul takzvané ‚high five‘. Slušně odmítl pouze dívku, která se s ním chtěla vyfotit a mít tak nezapomenutelné selfíčko. „Ne, nesnáším selfie... Vím, že jsi mladá, ale selfie jsou špatné. Prostě udělej jen normální fotku,“ řekl s úsměvem na rtech.

Nechejme se překvapit, zda si Harry z pobytu přiveze kromě cenných zkušeností i budoucí nevěstu. Plavovlasé a štíhlé Australanky jsou totiž přesně jeho typ a domněnky o chození s herečkou Emmou Watson se zatím nepotvrdily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám