Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobná Slavice a jedna z našich nejúspěšnějších zpěvaček Lucie Bílá (57) už za rok oslaví padesátku. Zpěvačka s obří pusou se neustále udržuje v perfektní formě a zřejmě si vůbec nechce připouštět věk, který má napsaný v občance. Lucie Bílá právě dnes slaví 49. narozeniny a jen málokdo by jí do dortu zapíchl stejný počet narozeninových svíček. Bílá si totiž přibývající léta rozhodně nepřipouští...

V odvážných modelech zvýrazňujících největší ženské zbraně už polechtala fantazii nejednoho muže a dává tak jasný vzkaz všem ženám, jež mají pocit, že s nastupující padesátkou už nemohou vypadat sexy.

Štíhlá zpěvačka se nezdráhá obléknout svůdnou mini či outfit s neodolatelným výstřihem, ve kterém pokaždé spočinou pohledy všech mužů pohybujících se v blízkosti Slavice. Lucčina ňadra dominují také selfíčku, jímž se energická zpěvačka nedávno pochlubila na sociální síti.

O tom, že sběratelka Slavíků není žádná šedá myška, svědčí i letošní snímky v krátkých sukénkách, ve kterých se i zkušená dáma, jakou Bílá bezesporu je, nechala nachytat.

Ani to však Lucii od nošení minisukní neodradilo, což s povděkem přivítali i fanoušci metalové kapely Arakain. S říznou kapelou nedávno Bílá vyrazila na turné, aby si zavzpomínala na své drsné rockové začátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám