Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se opět vrátila k dlouhým vlasům. Nechala si je prodloužit, a to hlavně kvůli svému muži Pepovi. "Potřebovala jsem, aby mě můj manžel měl za co chytit," řekla Super.cz Ornella.

"Když už hubnu, tak aby mu něco zůstalo. Myslím, že se mu to líbí, připadám si trošku jako hippies. A když koukám na jeho fotky ze sedmdesátých let, dost bychom se k sobě hodili už tenkrát," směje se Ornella, která se nyní chce uplatnit více v šoubyznysu a pomalu přerušit mateřskou.

Ráda by to zkusila jako moderátorka. "Chci chodit na hodiny mluvy a řeči. Nejsem typ člověka, který by se nepřipravil a dělal něco, kde pak bude vypadat jako idiot. Když něco dělat, tak pořádně," vysvětluje.

Je také ráda, že už není brána jako žena, která rozvrátila rodinu a udělala si dítě s ženáčem. I to jí prý může pomoci. "Zrovna jsem mluvila s jedním producentem a řešila jsem s ním svou momentální image. On mi řekl, že je už v pořádku. At to držím na uzdě. To mě potěšilo," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám