Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Pojkarová (68) se topí v slzách! O velikonoční neděli ve dvě hodiny ráno totiž našla mrtvé tělo svého partnera Jiřího (†40). Ten přitom kulatiny oslavil teprve prvního dubna. Byli spolu třináct let. „Pár dní si stěžoval na to, že je mu špatně. Když jsem ho našla, jak leží bezvládně a promodralý na zemi u postele, bylo mi hned jasné, že je mrtvý,“ pláče Marie.

„Poslední dny mu nebylo dobře, ale takové stavy zažil už víckrát a navíc byl dva měsíce před smrtí u lékařky a ta mu řekla, že je zdravý jak rybička. Vím, že se ten poslední večer hrozně potil. V půl jedné jsme si dali dobrou noc, ve dvě jsem šla na WC a našla ho v jeho pokoji mrtvého. Ruce měl nad hlavou zaťaté v pěst. Lékař říkal, že šlo pravděpodobně o infarkt. Jsem z toho zničená, moc mi chybí a vyčítám si, že jsem nebyla s ním a nemohla mu nějak pomoci,“ štká pěnice.

Žena, která se svými naivními písničkami a roztodivnými videoklipy snaží rozdávat lidem kolem sebe radost, ji sama v životě moc nezažívá. Spíš naopak. Nevyšla jí dvě manželství, zažila i tyranii od psychopata, který ji dokonce málem zastřelil. Zesnulého Jirky si proto vážila. „Měl svoje mouchy, a některé dost velké, ale byl na mě vždycky hodný. Byli jsme už spíš než partneři bratr se sestrou. Vůbec si nedovedu představit, co si teď bez něj počnu,“ smutní Pojkarová.

„Kolikrát jsme si povídali o tom, jaké to bude, až tu jeden z nás nebude. Čekala jsem, že když jsem o dvacet let starší, že to on mně bude nosit kytičky na hrob. Jiřík mi ale říkal: Nene, Marunko, to já umřu dřív. Jako by tušil, co se mu stane. Pomáhal mi, všude mě vozil, když jsem přišla domů, čekal na mě. Život bez něj si vůbec nedokážu představit. Těšil se, jak spolu brzy pojedeme někam k moři, už se toho ale nedožil. Teď mám ještě o to větší strach o dceru, která letí na tři týdny do Japonska. Jestli se i jí něco stane, nepřežiju to,“ dodala uslzená a nešťastná Marie Pojkarová, která lituje i sedmdesátiletou maminku svého zesnulého přítele. Ta se po úmrtí milovaného syna zhroutila.

Reklama

Další články

Načítám