Hlavní obsah
Článek

Natáčení bondovky Spectre se opět o několik dní zpozdilo. Hlavní hrdina Daniel Craig totiž musel na akutní operaci kolene. Šestačtyřicetiletého představitele Jamese Bonda převezla do nemocnice helikoptéra. A na lůžku setrvá ještě několik dní. Koleno si britský herec poškodil v rakouských Alpách při natáčení náročné akční scény.

S bolestí v noze se Craig rozhodl dále pracovat. Odletěl do londýnských studií Pinewood, ale s omezenou pohyblivostí stále natáčel. Při pořizování dalších scén v Mexiku musel s pravdou ven. Režiséru Samovi Mendesovi přiznal, že je bolest nesnesitelná, a nechal se z Mexico City přepravit do nemocnice v New Yorku, kde ho operoval přední ortopedický chirurg.

„Craig bojoval s bolestí kolene už od ledna letošního roku, když se zranil na natáčení v Alpách. Jeho tělo si užilo opravdové peklo při natáčení Bonda, protože se do velmi náročných scén pustil vpravdě po hlavě. Využil teď chvíli, kdy se natáčely scény, u nichž nemusel být přítomen, aby se nechal operovat,“ píše Sunday Mirror.

Daniel má do 22. dubna volno. Pak se prý už plně v kondici připojí ke štábu a bude dál natáčet bondovku, která má do kin vstoupit ještě letos v listopadu.

Reklama

Další články

Načítám