Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Tomáš Krejčíř (40) s partou dobrodruhů vyrazil na místa na ostrově Papua Nová Guinea. Je pryč týden a nikdo o místě jeho pobytu nic netuší. "Není na signálu, nenapsal ani jediný mail," děsí se jeho kolegové z divadla i televize. Znají jen přibližnou dobu jeho návratu. Ani tou si nejsou jistí. "Pro hru Dívčí válka, kde hraje Bivoje, už jsme pro jistotu zajistili alternaci," prozradila Super.cz manažerka Nikola Poselová.

"Oznámil nám, že si nechal dát všechna možná očkování a vlastně ani neví, kam přesně jede. Jsou to prý místa, která nejsou doposud pořádně prozkoumaná a na mapách jsou zaznamenána jen přibližně," upřesnila Poselová. Od odjezdu se jim ještě ani jednou neozval. Všichni jsou pořádně vyděšení.

Na TV Nova, kde Krejčíř uvádí ranní vysílání, znají jen termín jeho dovolené. Jinak o něm také nemají žádné zprávy. Tím, že odjel do míst, kde byly zaznamenány poslední případy kanibalismu, je trochu zaskočil. "Je to hodně dobrodružné. Oznámil, že bude mimo dosah telefonu. První vysílání by měl mít 15. srpna," uvedla koordinátorka tiskového oddělení Marie Fianová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám