Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dianě Kobzanové (42) se podařilo sbalit hokejistu Michaela Frolíka, otěhotnět s ním a bez pozornosti médií mu porodit dceru. Okolo jejího mateřství tak kolují různé fámy.

Vtipné je, že doposud nebylo ani úplně jasné, jak se modelčina čtyřměsíční dcera ve skutečnosti jmenuje. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti ji totiž titulovala jako Eleanoru. Přestože to bylo z legrace, tak se toho někteří novináři chytli.

„S Michalem nás to hodně pobavilo a od té doby Elence neřekneme jinak než Eleanora Božena. Asi toho budeme muset pomalu nechat, protože na Eleaonoru začíná pomalu slyšet a hrozně se tomu směje,” uvádí na pravou míru blonďatá kráska, která žije se svým partnerem a dcerou v kanadském Winnipegu.

Malá Ella, tak se totiž ve skutečnosti jmenuje, nikoli Elena či Eleanora, bude zřejmě veselá kopa po mamince. „Ona se směje prakticky neustále,” říká Diana Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám