Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Longoria (49) má pocit, že konečně potkala muže svých snů. Je jím její přítel José Bastón, s nímž žije už rok a půl. Mexický podnikatel je pro hvězdu seriálu Zoufalé manželky naprosto dokonalým mužem, který snad nemá jedinou chybičku. Šťastnější tak prý Eva nikdy nebyla.

„Je to muž mých snů,“ přiznala Longoria v rozhovoru pro magazín Hello!. A zamilovala se také do Josého vlasti. „Je to úžasná země. Má rodina pochází právě odtud. Žiju polovinu času v Mexico City a polovinu času v Los Angeles,“ dodala Eva.

Longoria oslavila čtyřicítku a má pocit, že život začíná právě po tomto životním milníku. „Je to nejlepší období mého života. Cítím se mladší než kdykoli předtím, věk je jen číslo. Posledních deset let jsem makala tak tvrdě a stalo se v mém životě tolik věcí. A víte co? To vše mě formovalo tak, že jsem teď ve čtyřiceti tím, čím jsem. Vím jistě, co chci, kde chci být a s kým chci být. Takže můžu říct, vítej, čtyřicítko. A navíc, až mi bude osmdesát, jsem si jistá, že se budu cítit každou buňkou svého těla tak fantasticky, jako dnes,“ dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám