Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Brooke Shields už ve svých 15 let ztvárnila roli, který z ní udělala sexsymbol ještě předtím, než stačila dosáhnout plnoletosti. Nejslavnější filmová trosečnice, která brzy oslaví padesátiny, už pochopitelně o dívčí nevinnost, jíž se vepsala do dějin kinematografie 80. let, dávno přišla.

Brooke Shields se může pochlubit vysportovanou postavou, kvůli níž ovšem ztratila svůj dřívější půvab. V bikinách sice vypadá fantasticky, ale když dorazila na premiéru filmu Žena ve zlatém, po krásce z Modré laguny na ní nezbyla ani stopa. Brooke totiž zvolila kožené šaty bez rukávů, jimiž zdůraznila svá široká ramena a svalnaté ruce.

V tomto nelichotivém outfitu vzbuzovala obavy, protože vypadala jako drsná domina, která nejde pro ránu daleko. Na kráse jí nepřidaly ani uhlazené vlasy, kvůli nimž ještě více upozornila na svou nežensky působící figuru. Pokud by Brooke namísto filmu, v němž Helen Mirren pátrá po nacisty zabaveném obrazu Gustava Klimta, zavítala do travesti klubu, zajisté by se dočkala vřelejšího přijetí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám