Hlavní obsah
Článek

Přestože se nezadržitelně blíží k důchodovému věku, Madonna (65) se pořád cítí jako rebelka. Popová královna stále ráda provokuje, ale k tomuto účelu už musí využívat své archivní snímky.

Zpěvačka si ze svých fanoušků vystřelila na sociální síti, kde na apríla zveřejnila svou pikantní fotku, na níž asistent před focením zvelebuje její ňadra. „Jak dlouho ještě budu držet ruce nahoře?“ připsala Madonna ke snímku, na němž má podobnou vizáž jako na obalu nejnovějšího alba Rebel Heart. Pozorní fanoušci ovšem poznají, že jde o archivní záběr z příprav kontroverzní fotoknihy s všeříkajícím názvem Sex, jíž Madonna pobuřovala už v roce 1992.

O 23 let později je Madonna sice stále plná energie a stojí na ni davy obdivovatelů, ale její tělo samozřejmě vypadá jinak. Lascivní kostýmy ze svého repertoáru stále ještě nevyřadila, ale svlékání od ní už neočekáváme.

Hudební legenda se snaží povadlé tvary zachránit podprsenkami, jimiž bojuje proti gravitační síle. Nešťastnými modely si ovšem deformuje dekolt a její ňadra dostávají nepřirozenou podobu. Pokud bude Madonna nadále vytahovat své nahé fotky z éry, kdy byla sexsymbolem, na tento nedostatek zbytečně ještě více upozorní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám