Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Leová (32) je krásná. O tom svědčí i titul, který získala na České Miss. Ovšem i ona má mindráky, a pořádné. V dětství ji trápily všetečné dotazy spolužáků, proč má placatý nos. "Říkala jsem, že jsem narazila do zdi," svěřila Super.cz. A snaží se opticky zvětšovat i své oči.

Protože jsme se potkali na párty, kde se představovaly nové šminky, povídali jsme si s Monikou o líčení. "Když jdu do školy, zvládnu se nalíčit za pět minut. Když je to větší akce, tak mi to trvá hodinu, než se připravím. Půl hodiny make-up, půl hodiny vlasy," vypočítala.

Triky na líčení se naučila i v televizi, kdy si nechává radit v maskérně. "Svými otázkami jsem až otravná," řekla nám Monika.

"Hodně u mne funguje rozjasňovač, který mi opticky zvětší oči. Když se usměju, tak mám jenom dvě čárky, což je trochu nevýhoda. Od vás poprvé slyším, že si Asiatky nechávají oči operovat, aby je neměly tak úzké a šikmé, ale já uvažovala o tom, že bych si nechala operovat nos, který mám hodně placatý. Ale pak jsem si řekla, že takhle to má být a máme zůstat takoví, jací jsme se narodili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám