Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se manželka Petra Zvěřiny Nikola živí stejně jako její muž jako DJka, jsme věděli. Ale netušili jsme, jak úspěšná je. Probrali jsme to na párty, kde se představovala nová kosmetická firma a ona tam hrála.

"Hraju spíš mimo Prahu na soukromých akcích a v klubech. V Praze jsem hrála docela málo, ale teď se mi to rozjíždí. Modeling jsem hodila úplně za hlavu a už ani nikam nechodím, tak to kompenzuju tím, že jezdím bavit lidi," řekla Super.cz.

Roli v tom, že se rozhodla živit právě takto, prý její manžel nehrál. "Napadlo mě to samotnou. Vždycky jsem k hudbě tíhla. Začala jsem si hudbu stahovat a míchala ji do sebe. Řekla jsem si, že si koupím mixák a zjistila, že jsem si na něj za dva měsíce vydělala," prozradila.

"Zůstala jsem u toho a v červnu to budou tři roky, co hraju. A docela dobře to jde," je spokojená Nikola, která má prý už víc kšeftů než její muž. "Mojí výhodou je i to, že jsem žena a mám trojky. Mám víc hraní než Petr. Jsem mladá, krásná, perspektivní a vtipná a k tomu mám ty trojky," smála se Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám