Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před 12 lety Charlize Theron (48) naháněla divákům hrůzu jako lesbická masová vražedkyně. Ve skutečnosti však jde o mimořádně krásnou herečku, která před čtyřicítkou rozkvetla po boku hollywoodského kolegy Seana Penna.

Maskéři se na Charlize Theron opravdu vyřádili, a když v roce 2004 přebírala za hlavní roli ve filmu Zrůda Oscara, kdekdo se nestačil divit, že v civilu disponuje ohromným půvabem. Slavná herečka o svou krásu nepřichází ani s přibývajícím věkem. Na nejnovějších snímcích vypadá jako prvoligová modelka, přestože nepózuje pro oděvní ani kosmetickou značku, ale pro australskou developerskou společnost.

Na oscarové herečce se zjevně pozitivně podepsal románek se Seanem Pennem. Charlize s neméně slavným kolegou randí už přes rok a vše nasvědčuje tomu, že to slavnému párečku výborně klape. Informaci o zasnoubení sice herci nikdy nepotvrdili, ale Sean Penn je od ledna veden jako adoptivní otec tříletého Jacksona, jehož si Charlize pořídila v roce 2012.

Pokud hollywoodský pár svou lásku zpečetí svatbou, v případě Seana Penna půjde už o jeho třetí pokus. Za sebou má dva neúspěšné pokusy o manželství s Madonnou a herečkou Robin Wright, s níž má dceru Dylan (23) a syna Hoppera (21).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám