Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O rodícím se vztahu mezi Taylor Swift (34) a Calvinem Harrisem (31) jsme již informovali, ale i když si o nich špital už celý hudební průmysl, důkaz nikde. Ovšem pouze do čtvrtečního večera, kdy se zamilovaný páreček odhodlal vyjít s pravdou na povrch. Jejich první veřejné rande proběhlo v podniku Haim ve West Hollywoodu, kde už oficiálně vystupovali jako pár.

Pětadvacetiletá popová a country princezna si údajně na Calvina udělala zálusk po jeho pózování pro spodní prádlo Armani, kde mu tělo hrálo všemi svaly a pouhým pohledem by probudil i Šípkovou Růženku. Není tak divu, že se chytila i krásná Taylor, která už stihla vystřídat hezkou řádku slavných partnerů (Joe Jonas, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Harry Styles a další).

V tomto směru ale za zpěvačkou s druhými nejvyššími příjmy za rok 2014 (za vítěznou Beyoncé) její partner, jenž je pro změnu nejbohatším DJ světa, nezaostává. Ještě nedávno chodil s modelkou Aarikou Wolf, předtím se zpěvačkou Ritou Orou a modelkou Anne Vyalitsynou a údajně měl pletky i se zpěvačkou Ellie Goulding.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám