Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeho levou tvář zdobí šrámy, za které by se nemusel stydět ani partner Angeliky Joffrey de Peyrac! Hokejista Karlových Varů Zdeněk Bahenský vždy působil legračně, protože sice má namakané tělo, ale v obličeji jemné rysy jako slečna. Po jednom zápase je ale vše jinak.

„Říká se: sportem ke zdraví. Hokejkami se občas šermuje nahoře u obličeje, takže už pár stehů mám,“ říká Zdeněk, který zažil už hodně zranění a i ústa má třeba plná falešných zubů. Hokej je zkrátka tvrdý sport.

Mimo led ale nebojuje, ani žárlivý prý Bahenský není. „Kvůli ženě jsem se nikdy nepopral. Žárlím zdravě jako každý chlap,“ dušuje se.

O svatbě zatím neuvažuje. „Jsme zatím celkem mladý pár. Možné je všechno. Nějaké společné plány do budoucna ale máme,“ tvrdí opatrně. „Jsme spolu tři a půl roku. Je mi pětadvacet, zatím máme čas na děti i na svatbu. Uvidíme, jak to bude,“ doplnila jeho přítelkyně Taťána Makarenko (34), která svého kluka doprovodila na kontrolu k očaři. Nechal si totiž snížit dioptrie.

Možnost, že by se jí teď po ránu lépe vidící Bahenský lekl, si modelka nepřipouští. „Já ani bez make-upu nevypadám tak špatně. Je to v pořádku,“ přísahá.

Reklama

Další články

Načítám