Hlavní obsah
Článek

Portugalská topmodelka Sara Sampaio (23) se na sociální síti pochlubila roztomilou momentkou. Atraktivní modelka, která je považována za nástupkyní brazilské perly Adriany Limy u andělské značky Victoria´s Secret, se na pláži nechala zvěčnit s tučňáky.

Zatímco běžně bývají objektem zájmu tato rozkošná zvířata, tentokrát to bylo obráceně. Sara Sampaio se totiž s tučňáky, kteří na ni zírali, nechala nafotit téměř nahá. Modelka s úsměvem na rtech odhodila horní díl plavek a ihned vzbudila rozruch na pláži.

Rodačka z Porta si na nedostatek pracovních příležitostí nemůže stěžovat. Modelingem si už ostatně vydělala slušný balík peněz.

Nejenže se jí dostalo pocty být mezi nejkrásnějšími modelkami světa u Victoria's Secret, ale díky bezchybné postavě se navíc stala hlavní tváří kampaní značky Calzedonia, pro níž už nafotila celou řadu žhavých katalogů a ozdobila bezpočet billboardů. Loni se také stala jednou z vyvolených modelek, které v plavkách ozdobily stránky prestižního magazínu Sports Illustrated.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám