Hlavní obsah
Článek

Druhou šanci od producentů dostane anglická herečka Danniella Westbrook. Jednačtyřicetiletá bývalá hvězda soap opery EastEnders má příležitost znovu nastartovat uvadající kariéru v seriálu Hollyoaks, který před dvěma lety po natočení šestnácti epizod opustila. Westbrook se do děje vrátí 'po odpykání trestu ve vězení' v roli Trudy Ryan.

Hereččini přátelé věří, že Daniella svou příležitost nepromarní. „Je to pro ni velká věc. Poslední dobou to měla s penězi hodně na štíru. Teď si má v televizi šanci vydělat slušnou částku. Snad jí to skutečně pomůže,“ doufá její kamarád.

Westbrook si užíváním drog zruinovala život. Kromě toho, že jí šňupání kokainu připravilo o nosní přepážku, kterou jí lékaři museli chirurgicky znovu vytvarovat, během posledního roku přišla o rodinu a musela podstoupit léčení. O závislosti napsala několik knih, ale údajně se z ní díky terapiím už dostala. Otázkou ale zůstává, zda je Danniella už natolik silná, že seriálové honoráře zvládne zužitkovat tím správným způsobem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám