Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Iveta Lutovská (40) míří pod čepec. Již devátého září řekne své "ano" v golfovém resortu Kunětická hora podnikateli Jaroslavu Vítovi. Ještě před svatbou stihla krásná modelka nafotit pořádně odvážné snímky. Pro firmu vyrábějící dlaždice nafotila kampaň a ukázala své sexy křivky.

Za nafocení dostala podle zákulisních informací 200 tisíc korun. "Budou se hodit na svatbu," řekla Super.cz Iveta. Pozváno bude na stovku hostů. Veselka pár vyjde minimálně na čtvrt miliónu korun.

Momentálně krásná Iveta nejvíc řešila svatební šaty a stěhování. "Domluvila jsem se s návrhářkou Terezou Sabáčkovou, dělá mi šaty na míru. Preferuji nějaké princeznovské," prozradila Super.cz Lutovská.

"O víkendu zase probíhalo velké stěhování. I když jsme s Jardou byli vlastně pořád spolu, držela jsem si svůj byt. Ten jsem teď pustila a všechno si definitivně nastěhovala k Jardovi," dodala krásná Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám