Hlavní obsah
Článek

Léto není tak daleko, jak se zdá. Ani se nenadějeme a budeme si užívat letní teploty, sluníčko a koupání. A pokud chcete letos u vody opravdu zazářit, nezapomeňte si pořídit tu správnou výbavu – plavky, které dají vyniknout vašim přednostem. Našli jsme ty nejlepší kousky z aktuálních kolekcí – vyberete si?

Italské materiály vás uchvátí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kolekce italských plavek Volin nabízí inovativní italské materiály nejvyšší kvality. Získá si vás typicky ženskými liniemi a neuvěřitelným komfortem. Plavky Volin jsou navrženy tak, aby dokonale podtrhly ženskou krásu a nabídly vše, po čem ženy touží – pohodlí, sexappeal a trendy vzhled. Aktuální kolekci Volin nyní najdete na Astratex.cz!

Barvy, které vás rozzáří

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvoudílné plavky Roberta na první pohled zaujmou výraznou barevnou kombinací tyrkysové a fuchsiové, která bude hitem léta 2015 č.1. Díky kalhotkám s vyšším pasem zakryjí případné nedostatky v oblasti bříška a boků a nechají tak vyniknout vaši siluetu. A příjemný materiál s rychleschnoucími vlastnostmi si zamilujete na první dotek.

Černé bikiny: Ozvláštněte je!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černé bikiny jsou nestárnoucí klasikou, se kterou nikdy nemůžete šlápnout vedle. Ale ani v ní nijak neohromíte. Pokud ovšem nezvolíte trendy model s kovovými přezkami, která vás doslova rozzáří. V tomto okouzlujícím kousku navíc můžete zapomenout na faux-pas v podobě proznačujících bradavek – trojúhelníčkové košíčky jsou totiž vybaveny vyjímatelnými výztužemi!

V hlavní roli: Váš dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se stát královnou každé pláže? Pak vsaďte na výraznou barvičku a originální střih plavek. Dvoudílné plavky Colette zaujmou na první pohled – a to nejen výrazně tyrkysovou barvou. Horní díl s vyztuženými košíčky a Push-Up vycpávkami vytvoří plný a krásně tvarovaný dekolt a jeho ozdobné řasení váš dokonalý dekolt ještě zdůrazní. Co jim říkáte?

Nebojte se výrazných barev!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růžová, oranžová a červená společně tvoří výraznou a vášnivou kombinaci, která zdůrazní váš sexappeal. Nebojte se vystoupit z davu a pochlubit se nejen stylovými plavkami, ale také krásnou siluetou! Vysoce střižený spodní díl opticky prodlouží nohy a odpustí vám nějaké ty nedostatky v oblasti bříška a boků. A příjemný rychleschnoucí materiál se zase postará o to, že se budete cítit jako v bavlnce.

Další články

Načítám