Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tváře některých z nich vám přijdou asi úplně neznámé, ale když se podíváte pozorněji, možná vám začnou připadat povědomé. Všechny se totiž narodily slavným otcům a některé z nich mají i hvězdné maminky. Seznamte se, tady jsou...

Vyrůstaly v přepychu, a tak nikoho nepřekvapí, že dávají přednost i luxusní módě. Pětice, která to do jedné zkouší u filmu, se tak nezávisle na sobě sešla na přehlídce značky Chanel v New Yorku. Kolekce Metiers d'Art Collection byla prezentována v úterý v Parku Avenue Armory.

Jako jedinou není nutné představovat asi jen hvězdu kasovního trháku Padesát odstínů šedi Dakotu Johnson (25), která je dcerou herců Dona Johnsona (65) a Melanie Griffith (58).

Módní show si nenechaly ujít ani dcery herce Seana Penna (54) a zpěváka Bona Voxe (54) z U2. Jak Dylan Penn, tak Bonově Eve Hewson je třiadvacet a obě zkoušejí prorazit na filmovém plátně.

Nejmladší z celé pětky pak byla teprve patnáctiletá Lily-Rose Depp herců Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa (51), která si nedávno debutově zahrála s tátou ve snímku Yoga Hosers.

Naopak nejstarší byla její jmenovkyně a představitelka něžné pohádkové Sněhurky Lily Collins. Šestadvacetiletá dcera Phila Collinse a Jill Tavelman má za sebou rovněž nejvíc hereckých zkušeností. Zaznamenat jste ji mohli ještě ve filmech Zrození šampióna, Mortal Instruments: Město z kostí, Stuck in Love nebo v Učitelce angličtiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám