Hlavní obsah
Článek

Dlouho o sobě tvrdil, že vztah cíleně nevyhledává a na randění ho neužije. Člověk ale míní a život mění a Jaro Smejkala (32) uchvátila láska. Zpěvák svého roztomilého přítele Michala poprvé ukázal na finále České Miss, na což ostatně s předstihem upozornil Super.cz, a po pár dnech s partnerem opět vyrazili do společnosti na premiéru filmu Ovečka Shaun.

„V kině jsme byli opravdu po hodně dlouhé době, protože nám časové možnosti nedovolily si vyjít na film,” říká Smejkal, který se se svým partnerem seznámil přes společnou kamarádku v klubu. „Byla to láska na první pohled. Známe se už rok a půl, ale mezitím jsme měli taky pauzu, prožili jsme totiž mnoho italských scénářů,” mluví zpěvák o sympatickém hezounkovi, který studuje vysokou školu a přivydělává si jako vizážista a kameraman.

Kluci si večer prý užili. „Film se mi hodně líbil, byli jsme obklopení dětmi a já si v první moment řekl, co tu vlastně děláme,” smál se po premiéře Jaro a dále uvedl: „Film v sobě měl hodně tématiky pro dospělé, viděl jsem v tom dávku satiry a kritiky na současná problematická témata.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám