Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Linda Finková není žádná velká parádnice, raději se oblékne pohodlně, než aby trpěla v podpatcích a vypasovaných modelech. Když se ale ujala role moderátorky při openingu baru v centru Prahy, všichni na ní mohli oči nechat. Tedy zejména díky dekoltu. Vypadala výborně. Dává se snad před padesátkou do kupy?

"Byla jsem na plazmě, ale žádné botoxy, jak se o mně psalo, nemám," řekla Super.cz a na důkaz se pořádně zamračila. Jinak ale sršela vtipem a dobrou náladou. "Jen počkejte v osmdesáti, to budu teprve šťabajzna," smála se. Na líčení, outfitu a účesu ovšem tentokrát pracovala s odborníky a bylo to znát. A ta větší prsa? "To je jednoduchý trik, trochu jsem přibrala," vysvětlila.

"Já se oblékám tak, jak se mi to líbí a jak je mi to pohodlné. Nejsem žádná modelka, ale zpěvačka, takže, když o mně někdo napíše, že zpívám blbě, bude mě to mrzet. Ale když někam přijdu v pohodlných kalhotách a někdo napíše, že jsou to tepláky, je mi to ukradené. Tady jsem se samozřejmě vyštafírovala," upřesnila Linda, které oblékla sexy kostým od návrhářky Aleny Wilson a nechala se odborně nalíčit a učesat, což zabralo hodinu a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám