Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poté, co ho po nedávném vyhlášení pátrání policie dohledala a za doprovodu zásahovky odvedla k výslechu, se patrně dějí s Michalem Penkem další zvláštní věci. Na sociální síti si zpěvák, který měl dříve podle svých vlastních tvrzení potíže s drogami, umístil status „Pomozte!“. Super.cz se ho navíc podařilo zkontaktovat!

Penk si po mnoha dnech opět konečně zapnul telefon a náš redaktor s ním měl příležitost hovořit. Čeho se má jeho volání o pomoc týkat, nám ale nesdělil. Nejprve s námi řešil, proč o něm jeho bývalá přítelkyně říká v médiích nepěkné věci, otázka na status ho pak ale zaskočila a rozhodila.

„Já si s vámi nechci povídat. Na shledanou,“ rozloučil se. Po uveřejnění tohto článku Michal na internetu upřesnil, že potřebuje sehnat léčitele pro svého otce.

Již dříve se na sociální síti přátel ptal, kam se hlásí bití dětí a lidí. Maléru, kdy sice prý vyzvedával policejní obsílky, avšak předvolání k poskytnutí svědectví v jakémsi tajemném případu ignoroval (sám uvedl, že měl strach svědčit), se to však patrně týkat nebude. Kvůli čemu konkrétnímu s ním policie chtěla mluvit, tak zůstává dál zahaleno tajemstvím.

Reklama

Další články

Načítám